Rekrytointi

Haaveiletko siitä, että pääsisit haastamaan itsesi ja näyttämään kyntesi mielenkiintoisissa projekteissa? Käykö läppärisi kuumana, kun poraudut uusien teknologioiden tutkimattomiin syövereihin? Saatko näppyjä oikeiden töiden tekemistä hidastavasta byrokratiasta? Haluatko itse päättää työhösi ja sen tekemiseen liittyvistä asioista (mukaan lukien työajat ja työntekopaikka)?

Jos vastasit ‘kyllä’ ainakin yhteen edellä mainituista, olet sydämeltäsi soikea. Tervetuloa kotiin. <3

Mikä Soikea?

Jos et vielä tiedä, mikä on Soikea, ei se mitään – pian tiedät. Rakentamamme digitaalisen asioinnin järjestelmät ja sähköiset palvelut ovat jo nyt kymmenien kotimaisten ja kansainvälisesti toimivien yritysten käytössä. Kaikenkattava asiointiportaalimme, sujuvat integraatiomme, ennennäkemättömät IoT-sovelluksemme ja helppokäyttöiset mobiiliappiksemme muodostavat palvelupaketin, johon muut tarjoajat eivät pysty. Järjestelmämme ovat yksinkertaisesti sekä kauniita että toimivia. Tämän ovat huomanneet myös asiakkaamme – ja he haluavat lisää.

Siksi etsimme tälläkin hetkellä testausammattilaista, 3-5 Java-taikuria, 1-2 .NET-gurua sekä mobiilivelhoa.

Miksi juuri Soikea?

Erinomaisuutemme ydin ovat upeat työntekijämme sekä vapauteen, vastuunantoon ja luottamukseen perustuvat toimintatapamme. Kaikkia soikeita yhdistää intohimo ja pyrkimys ylivertaisten järjestelmien luomiseen sekä vuosien ja taas vuosien aikana kerrytetty kokemus ja asiantuntemus. Näitä ominaisuuksia – vankkaa osaamista ja tinkimätöntä asennetta – odotamme myös uusilta soikeilta.

Meillä sinun ei tarvitse raahata kivirekeä, jonka lastina on ikivanhoja teknologioita. Jos siis edellä mainittujen ominaisuuksien lisäksi alla olevat teknologiat (tai ainakin osa niistä) soittavat päässäsi vähintäänkin Notre Damen kirkonkelloja tai saavat sormesi syyhyämään, mitä enää odotat? Hae jo meille!

Java, JavaScript, NodeJS, MongoDB, ReactJS, Angular, MySQL, Amazon AWS, ES2015, Redux, Redux-saga, Flux, MobX, Jest, Flowtype, Typescript, Lodash, Ramda, Webpack, Babel, Rest jUnit, Bamboo, Spring, SOA, EAI, Rest, HTML5, C#, .NET, WCF, SQL Server, EntityFramework, Git, SVN, RX, Knockout, TeamCity, Xamarin, React Native, Cordova, Native Script

 

Toimi heti!

Kun haet meille, haluaisimme tietää ainakin, mitä osaat ja kuinka hyvin, miksi kanssasi on hyvä tehdä töitä ja mitä haluaisit päästä tekemään. Muoto on vapaa!

Etsimme pysyviä kumppaneita vakituiseen ja kukoistavaan suhteeseen. Kun löydämme sopivan soikean, palkkaamme hänet välittömästi. Älä siis jahkaile, vaan toimi heti! Olemme etsineet juuri Sinua.

Lähetä hakemuksesi osoitteeseen rekrytointi@soikea.com tai soita rekrytoinneista vastaavalle Helenalle (p. 050 382 1155) kuullaksesi lisää. Katsotaan yhdessä, kuinka sinun osaamisesi ja meidän tarpeemme kohtaavat!

Nyt etsimme…

UI-kehittäjää/React-osaajaa

Oletko luonut käyttöliittymiä, joiden käyttäminen on lähestulkoon nautinto ja joiden ääreen palaa iloiten? Siintääkö silmissäsi näky ylivertaisesta tulevaisuuden käyttöliittymästä? Tunnetko Reactin kuin omat taskusi? Etsimme UI-osaajaa kehittämään verkkokauppa- ja asiointiportaalimme sekä muiden järjestelmiemme käyttäjärajapintoja. Jos vastasit kyllä edellä mainittuihin kysymyksiin, olet hakemamme tyyppi!

Testausasiantuntijaa

Oletko kartuttanut laaja-alaista testausalan kokemusta erilaisista asiakkuuksista? Scriptaatko testitapauksia Robot Frameworkilla tilanteeseen kuin tilanteeseen? Kuuluvatko sana- ja lyhennevarastoosi termit CI, CD, exploratory testing, Robot, Maven ja Jenkins?  Jos vastasit kyllä ja olet vielä avoin ja sosiaalinen persoona, saatat olla etsimämme henkilö. Etsimme erilaisia testausalan töitä karsastamatonta ammattilaista pitämään huolta projektiemme laadusta. Halutessasi sinulla on myös mahdollisuus päästä osallistumaan testauksen ja laadun kehittämiseen yrityksessämme.

Java-ohjelmistokehittäjiä/-arkkitehtejä

Etsimme kokeneita ja ammattitaitoisia Java-osaajia verkkokauppa-, tuotetiedonhallinta- sekä järjestelmäkehityshankkeisiimme. Jos uudet teknologiat saavat moottorisi kehräämään, mutta et karsasta myöskään konfigurointitöitä, saatat olla yksi uusista, upeista työkavereistamme!

Mobiilikehittäjiä

Tunnetko yhden tai useamman mobiilialustan (Android, iOS, Windows Phone) paremmin kuin omat taskusi? Hallitsetko cross-platform-alustat ja niiden toimintaperiaatteet sekä kehitysalustat, työkalut ja kirjastot? Onko huippulaatuisten ohjelmistojen kehittäminen sinulle intohimo? Oletko ylpeä tekemästäsi työstä? Hae meille mobiilikehittäjäksi!

 .NET-ohjelmistokehittäjiä/-arkkitehtejä

Haluatko tehdä töitä verkkopalvelujen, sähköisen asioinnin ja järjestelmäintegraatioden parissa käyttäen työkaluna ylivertaista Visual Studiota? Katseletko maailmaa azurenväristen aurinkolasien läpi ja löytyykö läppärilaukustasi virtalähteen lisäksi aimo annos asianmukaista työkokemusta ja nippu ongelmanratkaisutaitoja? Tervetuloa kotiin! Meillä sinua odottaa joukko sielunkumppaneita.